Kuller med krydret skorpe næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
800 gram Kullerfilet uden skind
1 Citron, saft heraf Beregnet til 0.4 dl eller 40 gram saft pr citron.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
1 dl. Fiskebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 tsk. Cayennepeber
   
Basilikum, frisk 1 bundt frisk basilikum vejer ca 25 gram.
Rosmarin, frisk
2 spsk. Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
4 spsk. Parmesanost Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
   
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Energi:
KJ total 6731 (1602 kcal)
KJ pr. Pers. 1682 (400 kcal)
Vægt ialt 1142 gram
Vægt pr. Pers. 285 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 589 KJ (140 kcal)
Protein 14.8 gram
Fedt 8.5 gram
Kulhydrat 1.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)