Spidskål med gulerodsspåner og sesam næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
0.5 Spidskål, frisk 1 mellemstort spidskål vejer ca. 300 gram.
3 Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
1 bdt. Purløg, frisk 1 bundt purløg vejer ca. 100 gram
25 gram Sesamfrø 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 70 gram
1 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Dressing:
2 spsk. Oystersauce 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Østerssauce er fremstillet af friske østers. Anvendes på samme måde som soja til grøntsager, kød og fiskeretter stegt i wok.
0.5 spsk. Rørsukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
0.5 Citron, saft heraf Beregnet til 0.4 dl eller 40 gram saft pr citron.
   
Energi:
KJ total 2052 (488 kcal)
KJ pr. Pers. 513 (122 kcal)
Vægt ialt 646 gram
Vægt pr. Pers. 161 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 317 KJ (75 kcal)
Protein 2.1 gram
Fedt 4.5 gram
Kulhydrat 9.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)