Selleribøf (Revet) næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
500 gram Knoldselleri, skrællet vægt 1 mellem knoldselleri vejer ca. 800 gram skrællet vægt
1 dl. Revet, mozzarellaost 45+ Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
2 dl. Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
0.5 dl. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
4 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
Basilikum, frisk 1 bundt frisk basilikum vejer ca 25 gram.
   
400 gram Båndpasta, frisk grøn
   
Energi:
KJ total 6622 (1576 kcal)
KJ pr. Pers. 1655 (394 kcal)
Vægt ialt 1623 gram
Vægt pr. Pers. 405 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 408 KJ (97 kcal)
Protein 5.3 gram
Fedt 4.9 gram
Kulhydrat 21.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)