Æblemazarin næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Portion 1 Portion
Ingredienser:
  Bund:
150 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

100 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
3 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
2 spsk. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Fyld:
200 gram Æbler 1 mellemstort æble vejer ca. 80 g. skrællet vægt

1 dl. revet æble vejer ca. 70 gram.
   
  Mandelmasse:
50 gram Mandler, smuttede 1 smuttet mandel vejer ca. 1 gram stykket.

1 dl. hele smuttede mandler vejer ca. 65 gram.
100 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
100 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
2 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

0.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Pynt:
  Kanelsukker
   
Energi:
KJ total 13539 (3223 kcal)
KJ pr. Portion 13539 (3223 kcal)
Vægt ialt 834 gram
Vægt pr. Portion 834 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1623 KJ (386 kcal)
Protein 3.6 gram
Fedt 25.9 gram
Kulhydrat 36.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)