Mandelkage med pærre næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 8 Pers.
Ingredienser:
  Sukkerlage:
5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
200 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 Vaniljestang, kornene heraf Vanillestangen flækkes og kornene skrabes ud.
 
5 Pære En pærer vejer ca. 100 gram renset vægt.
   
  Dej:
200 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
175 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
125 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

125 gram Mandler, usmuttede 1 dl. mandler vejer ca. 50 gram.
1 mandel vejer ca. 1 gram.
   
Energi:
KJ total 19005 (4525 kcal)
KJ pr. Pers. 2375 (565 kcal)
Vægt ialt 1965 gram
Vægt pr. Pers. 245 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 967 KJ (230 kcal)
Protein 2.9 gram
Fedt 11.7 gram
Kulhydrat 29.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)