Bradepandepizza med fire slags fyld næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
  Dej:
500 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2.5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
25 gram Gær, frisk
1 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
2 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
  Sauce:
2 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 ds. Hakkede tomater, 400g 1 dåse vejer normalt 400 g.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Timian, tørret
Oregano, tørret
Basilikum, tørret
Chili stærk, stødt
   
  Fyld:
50 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
75 gram Skinkestrimler, kogt 1 pakke skinkestrimler indeholder gerne 150 gram.
   
75 gram Pepperoni
0.5 Grøn peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
   
100 gram Bladselleri En hel bladselleri vejer ca. 600 gram renset vægt, og en enkelt stilk vejer ca 80 gram.
150 gram Tun i olie. konserves 150g 1 dåse tun i olie vejer ca. 150 gram drænet vægt.
   
150 gram Oksekød, hakket ca. 10% fedt
1 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
0.5 Grøn peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
   
200 gram Revet, mozzarellaost 45+ Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
   
Energi:
KJ total 17416 (4146 kcal)
KJ pr. Pers. 4354 (1036 kcal)
Vægt ialt 2466 gram
Vægt pr. Pers. 616 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 706 KJ (168 kcal)
Protein 8.4 gram
Fedt 7.0 gram
Kulhydrat 18.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)