Chokoladekage (Sandkageform) næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Portion 1 Portion
Ingredienser:
35 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
125 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
150 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

25 gram Kakao 1 tsk. 2 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 45 gram
0.5 tsk. Natron 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 dl. Kærnemælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 6390 (1521 kcal)
KJ pr. Portion 6390 (1521 kcal)
Vægt ialt 512 gram
Vægt pr. Portion 512 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1248 KJ (297 kcal)
Protein 6.3 gram
Fedt 8.5 gram
Kulhydrat 49.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)