Solbærrand med frisk frugt og råcreme næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 8 Pers.
Ingredienser:
6 dl. Ribena solbærsaft 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
10 Husblas, blade 1 blad husblas vejer ca. 1.7 gram,
   
  Råcreme:
2 Æggeblommer, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggeblomme vejer ca 15 gram
2 spsk. Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
1 Vaniljestang, kornene heraf Vanillestangen flækkes og kornene skrabes ud.
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  frisk frugt efter eget ønske
   
Energi:
KJ total 11440 (2723 kcal)
KJ pr. Pers. 1430 (340 kcal)
Vægt ialt 1313 gram
Vægt pr. Pers. 164 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 871 KJ (207 kcal)
Protein 2.3 gram
Fedt 7.8 gram
Kulhydrat 32.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)