Wok med kylling og soya næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
600 gram Kyllingefilet uden skind og ben 1 kyllingefilet uden skind og ben vejer ca. 150 gram.
3 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

3 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
5 Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
2 stilke Bladselleri En hel bladselleri vejer ca. 600 gram renset vægt, og en enkelt stilk vejer ca 80 gram.
2 Grøn peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
400 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
250 gram Bønnespirer
600 gram Hvidkål 1 mellem hvidkålshoved vejer ca 2000 gram renset og uden stok.
6 spsk. Sojasauce 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
3 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
3 tsk. Ingefær, frisk
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 9203 (2191 kcal)
KJ pr. Pers. 2300 (547 kcal)
Vægt ialt 3194 gram
Vægt pr. Pers. 798 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 288 KJ (68 kcal)
Protein 6.5 gram
Fedt 2.0 gram
Kulhydrat 7.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)