Grydestegt kylling med rabarberkompot næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
1 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

1 Kylling hel 1 hel kylling vejer ca. 1200 gram og heraf er ca. 45% ben
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
3 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 bdt. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
   
  Sauce:
2 spsk. Maizena majsstivelse 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Agurkesalat:
1.5 dl. Eddike 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
90 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
10 Peberkorn, sorte
1 Laurbærblade
200 gram Agurk 1 mellem agurk vejer ca. 300 gram.
   
  Rabarber kompot:
300 gram Rabarber, renset vægt
50 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
   
1000 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
   
Energi:
KJ total 12298 (2928 kcal)
KJ pr. Pers. 3074 (732 kcal)
Vægt ialt 3424 gram
Vægt pr. Pers. 856 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 359 KJ (85 kcal)
Protein 4.4 gram
Fedt 2.8 gram
Kulhydrat 10.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)