Den dejlige fødselsdagskringle næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Kringle 1 Kringle
Ingredienser:
400 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

200 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
50 gram Gær, frisk
3 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
0.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Fyld:
75 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
75 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
evt. Ren rå marcipan
50 gram Rosiner 1 tsk. vejer 2.5 gram
1 spsk. vejer 7.5 gram
1 dl. rosiner vejer ca. 50 gram
25 gram Sukat, kandiseret Sukat er kandiseret skal af citrusfrugter.

1 tsk. vejer 3.2 gram
1 spsk. vejer 9.7 gram
1 dl. vejer ca. 65 gram
   
  Pynt:
Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
Perlesukker/Tesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Mandelsplitter 1 tsk. vejer gram
1 spsk. vejer gram
1 dl. vejer ca. 45 gram
   
Energi:
KJ total 19016 (4527 kcal)
KJ pr. Kringle 19016 (4527 kcal)
Vægt ialt 1101 gram
Vægt pr. Kringle 1101 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1727 KJ (411 kcal)
Protein 5.9 gram
Fedt 24.1 gram
Kulhydrat 44.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)