Agurkerand næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Portion 1 Portion
Ingredienser:
1.5 Agurk 1 mellem agurk vejer ca. 300 gram.
1 lille Skalotteløg 1 mellemstort skalotteløg vejer ca. 25 gram.
1 spsk. Estragon, frisk
1 spsk. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
0.5 spsk. Citronsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
8 Husblas, blade 1 blad husblas vejer ca. 1.7 gram,
2.5 dl. Hønsebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Pynt:
Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
   
Energi:
KJ total 455 (108 kcal)
KJ pr. Portion 455 (108 kcal)
Vægt ialt 721 gram
Vægt pr. Portion 721 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 63 KJ (15 kcal)
Protein 2.2 gram
Fedt 0.1 gram
Kulhydrat 1.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)