Porertærte næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 2 Pers.
Ingredienser:
  Dej:
60 gram Grahamsmel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
40 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

3 spsk. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.25 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
  Fyld:
125 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
400 gram Porre, renset vægt 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
30 gram Hytteost. 20+
1 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
20 gram Revet, mozzarellaost 45+ Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 4278 (1018 kcal)
KJ pr. Pers. 2139 (509 kcal)
Vægt ialt 979 gram
Vægt pr. Pers. 489 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 436 KJ (104 kcal)
Protein 4.9 gram
Fedt 4.3 gram
Kulhydrat 12.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)