Morgenmadspizza med bacon og æg næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 2 Pers.
Ingredienser:
  Pizzadej:
200 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1.25 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
12.5 gram Gær, frisk
0.75 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
0.5 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
0.25 tsk. Salt, groft 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
  Ostesovs:
50 gram Flødeost, naturel 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 tsk. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   
  Fyld:
50 gram Mozzarella 45+ kugle (den friske) 1 kugle frisk mozzarella vejer ca. 125 gram.
100 gram Cherrytomater 1 cherrytomat vejer ca. 10 gram.
100 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
   
150 gram Bacon i skiver 1 skive bacon vejer ca. 15 gram.
   
  Pynt:
Babyspinat, frisk
   
Energi:
KJ total 6795 (1618 kcal)
KJ pr. Pers. 3397 (809 kcal)
Vægt ialt 819 gram
Vægt pr. Pers. 409 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 829 KJ (197 kcal)
Protein 7.7 gram
Fedt 9.5 gram
Kulhydrat 21.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)