Porregratin næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
75 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

4 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
4 Æggeblommer 1 æggeblomme ca 15 gram
1 tsk. Salt, groft 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
4 Æggehvider 1 æggehvide ca 30 gram
   
  Fyld:
300 gram Porre, renset vægt 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
Energi:
KJ total 4415 (1051 kcal)
KJ pr. Pers. 1103 (262 kcal)
Vægt ialt 984 gram
Vægt pr. Pers. 246 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 448 KJ (106 kcal)
Protein 5.0 gram
Fedt 5.4 gram
Kulhydrat 10.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)