Franske opskrifter



Sorter efter billede    -     Sorter Alfabetisk    -     Sorter efter karakter    -     Sorter efter Stemmer

Karakter - Stemmer
3.5 -4

Sydfransk åleragout

4.3 -6

Krebsehaler med ratatouille

2.8 -2

Lammekølle provencale i lergryde

2.4 -4

Fransk kalvekølle (Stegeso)

2.6 -4

Terrine De Champagne (landterrine)

5 -1

Skaldyrsuppe med parmasanchips

3.2 -3

Provencalsk tærte med tofu (Veganer)

5 -1

Potee a L’Alsacienne

5 -3

Lammekølle med ratatouille

4 -15

Lammekoteletter med Ratatui

4.5 -4

Fadet fra Provence

1.9 -7

Gråand med rødkål og Pommes Darphin

3.7 -3

Provencalsk lamme ragout

4.3 -9

Bouillabaisse med rødfisk og havkat

4 -3

Fransk pottesuppe

4 -10

Galliske tarteletter

3.7 -9

Fransk vildsvinegryde

4.9 -7

Sydfransk vildsvinegryde

3.7 -6

Oksemørbrad Provencale

4.7 -3

Lammekølle som i Bretagne

5 -2

Lammekød i ratatouille

2.8 -22

Aioli – fransk hvidløgsmayonnaise

5 -3

Truffad - fransk kartoffel fad

4.1 -8

Skindstegt rødfisk med ratatouille

4.1 -16

La Quiche Lorraine (Bacontærte) Glutenfri

4.3 -11

Østers Bretagne

4 -2

Tapanade

3.4 -4

Tapanade I

1.9 -20

Pommes Anna 03

3.6 -4

Provencalske rejer

4.1 -14

Ovnstegt kyllingbryst med ratatouille

3.6 -5

Kalvelever med bagt hvidløg og sauce provencale

4.5 -3

Indbagt lammefilet med ratatouille

2.9 -15

Fondue bourguignonne

4 -2

Ristet laks på ratatouille med balsamico-glace

4.5 -3

Stegt laks provencale

5 -2

Laks og fransk Beurre Blanc

3.2 -11

Fransk Chokoladetærte

4.7 -13

Fransk Kartoffeltærte

2.8 -2

Potage Parmentier 02

3.5 -3

Ingefæris med lækker sauce

4.8 -22

Klassisk fransk chokolademousse

5 -2

Pariserkaffe

4.2 -9

Provencalsk svinemørbrad med kløftekartofler

5 -7

Røget laksequiche

1.2 -36

Sorbet med lime og banan

2.9 -4

Kirsebærkage, fransk

5 -1

Kirsebærkompot med kirsch og mandler

5 -1

Kirsebærsuppe som i Gordes

2.1 -24

Frugtsuppe med mynte

2.7 -16

Ananassalat med pebermynte

3.2 -5

Fransk Kirsebærtærte (Mikroovn)

3 -2

Franske ærter (Mikroovn)

4.2 -10

Pæretærte på chokoladebiskuit

4.5 -3

Citron- og cremefraichetærte

2.2 -3

Duemousse

3.8 -11

Farseret Laksørred i Aspic

1.1 -18

Provencalsk grøntsagssuppe (Fedtfattig)

4.5 -3

Grillet oksefilet med provencetårn

5 -2

Grillet farseret mørbrad provencale

4.6 -7

Creme brulee med appelsin

3.8 -3

Klipfisk med Aïoli

4.7 -3

Fransk løgsuppe med kødboller

4.3 -11

Fransk løgsuppe 02

4.3 -3

Fransk løgsuppe 03

3.5 -34

Fransk løgsuppe 04

3.7 -18

Fransk Løgsuppe med hvidløgsflûtes

4.5 -4

Fransk Linsegryde

4 -3

Fransk blommetærte

2.1 -20

Creme brulée med jordbær og rosenblade

4.1 -5

Crème brulée a la Hauser

1.7 -13

Côte de boeuf med ragout af snegle

5 -2

Surkål som i Alsace 02

4.5 -3

Tapenade

4.8 -2

Tapenade - olivenpuré

5 -1

TAPENADE fra Provence

3.5 -3

Oliven-tapenade

3.5 -3

Oliven-tapenade (grøn)

5 -2

Perlehøne fra Baumaniére i Les Baux i Provence

4.5 -20

Entrecôte til fransk bøf

5 -1

Sauce Bourguignonne

4.3 -12

Oliven tapanade

4.1 -5

Fransk perlehøne med stegte ris

4.5 -2

Perlehøne stegt med oliventapenade

4.8 -7

Entrecote á la bordelaise med skalotteløg og rødvinsauce

4.8 -13

Entrecôte eller Oksefilet med ungarsk Sovs

4.7 -12

Entrecote som i Bordeaux

3 -4

Provencalsk fiskesuppe

3.5 -3

Broccoli and Provolone Quiche

2.8 -2

Pomme allumette

3.5 -3

Poussin med peberfrugt og hvidløg og oliven

5 -1

Helstegt fransk poulard

4.9 -6

Oksegryde med sensommergrønt

4.7 -3

Oliventapernade

5 -1

Sennepkrydret kaninragout

3.8 -16

Oliventapanade I

4.7 -10

Oliventapenade

4 -21

Snegle Escargots En Coquilles

5 -1

Provenciansk kalkunsaüté med rispillaw

2.8 -2

Kalkunschnitzler med abrikossauce og vilde ris

forrige    

næste