Ovnbagt skærising med rodfrugter og pinjekerner

Ovnbagt skærising med rodfrugter og pinjekerner , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Skærising

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
600 g.skærisingfilet
800 g.blandede rodfrugter (f.eks. selleri, pastinak, gulerod, jordskok, løg)
100 g.pinjekerner
1 spsk.smør
 salt
 peber
 olie
 
Opskrift:
Rodfrugter/pinjekerner:
Start med at riste pinjekerner på en pande. Skær rodfrugterne i tern og svits dem på en pande med lidt olie i ca. 1 min. Krydre med salt og peber. Pinjekernerne blandes med rodfrugterne og det hele kommes i et ildfast fad.

Skærisinger:
Fileterne krydres med salt og peber og foldes så de er lige tykke og placeres oven på rodfrugterne. Kom en klat smør oven på fileterne. Retten bages i ovnen i ca. 8 min. ved 180 grader.

Retten kan serveres med nye kartofler eller groft brød.





karakterer:
Opskriften er vist 20264 gange,
og udskrevet 539 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-04-08 16:23:43
Rigtig godt, super med pinjekerner i rodfrugterne. Det skal prøves igen.