Cappelletti i bouillon

Cappelletti i bouillon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Pasta

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
125 g.hakket kyllingebrystfilet
1 spsk.smør
60 g.Mortadella
90 g.Ricotta, friskost
150 g.parmesanost
3 æg
1 knsp.Muskatnød, friskrevet
 salt
 peber
200 g.hvedemel
 l.hønsekødsbouillon / suppe
 
Opskrift:
Brun kyllingebrystet i smørret, tilsæt salt og peber. Hak mortadellen fint og bland den med kylling, ricotta, 125 g parmesan, 1 æg, muskat, salt og peber.

Hæld melet ud i en bunke på bordet, lav et hul i midten. Slå de to æg ud i hullet og ælt det til en glat og smidig dej.

Rul den ud til en tynd plade og udstik den i 3 cm cirkler. Læg lidt fyld på hver cirkle, fold pastaen sammen til en halvcirkel og pres kanterne sammen. Læg de to ender over hinanden og saml dem.

Bring bouillonen i kog, kom pastaen i og kog den al dente. Server den meget varm med parmesan til.





karakterer:
Opskriften er vist 13428 gange,
og udskrevet 138 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.2    (21 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu