Kalkun-hvidkålgryde

Kalkun-hvidkålgryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkuninderfilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 kg.hvidkål eller spidskål
1 løg
1 æble
25 g.smør
2 dl.tør hvidvin
2 dl.hønsebouillon
2 tsk.Rosmarin
 Salt
 peber
150 g.bacon
1 pakkekalkunfilet eller schnitzel (280-300 g)
 
Opskrift:
Fjern de yderste blade af hvidkålen, snit kålen fint og skyl den. Hak løget, skræl æblet og riv det groft. Kål, løg og æble svitses i smørret i 2 min. Hvidvin, bouillon, rosmarin, salt og peber tilsættes og retten simre ved svag varme i 1/2 time. Skær kalkunkødet i tern og steg det på en panden sammen med bacon. Bacon skal være sprød og kalkunkødet gennemstegt. Vend kødet i kålen og server retten med et godt brød.





karakterer:
Opskriften er vist 13346 gange,
og udskrevet 389 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Baconen kan godt undværes