Hvidløgsrejer i ovn

Hvidløgsrejer i ovn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med skaldyr

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
2 fedhvidløg
1 bdt.persille
3 spsk.smør
200 g.cherrytomater
1 kvistrosmarin
600 g.rejer
 salt
 peber
 
Opskrift:
Rejerne pilles. Husk at fjerne den mørke tarm. Forvarm ovnen til 200 grader C (varmluft 180 grader C). Pil hvidløget, skyl persillen og hak begge dele. Skyl tomaterne og halver dem.

Smelt smørret på en pande. Steg rejehalerne på begge sider 1-2 min. Læg dem i et ovnfast fad. Bland hvidløg, tomater og krydderurterne med rejerne - og sæt det i ovnen. Dryp med det varme smør og steg det hele i 8 min. i ovnen.





karakterer:
Opskriften er vist 31055 gange,
og udskrevet 569 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu