Rejecreme med blomkål

Rejecreme med blomkål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med skaldyr

Hovedingrediens : Rejer - Skalrejer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.kogte rejer med skal
1 spsk.smør
1 skalotteløg
1 gulerod
2 kvistebredbladet persille
½ spsk.Tomatpure, koncentreret
1 dl.hvidvin
 dl.kalvebouillon
 dl.piskefløde
 salt
 peber
 lidt cayennepeber
1 letkogt blomkål
 lidt fintklippet purløg
 
Opskrift:
Pil rejerne, og læg skallerne i en tør gryde. Stil rejerne til side. Svits rejeskallerne over god varme, og damp så meget væde som muligt fra. Rør i skallerne under afdampningen. Tilsæt smørret, og svits dem godt heri. Tilsæt de ituskårne grøntsager, krydderurter og pureen. Hæld vin ved, og kog ind til det halve. Tilsæt bouillon, læg låg på, og lad skallerne simre i 20 minutter. Si suppen gennem en finmasket si. tilsæt fløde, kog cremen jævn, og smag til med krydderier. Lun rejerne igennem i lidt suppe, uden at de koger. Koger rejerne med, bliver de tørre! Server cremen til letkogt blomkål og rejer med et drys purløg.





karakterer:
Opskriften er vist 10476 gange,
og udskrevet 127 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu