Pitabrød med tunfiskefyld

Pitabrød med tunfiskefyld, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 stk.

HovedretterRet : Hovedretter - Pita

Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Pitabrød med tunfiskefyld, billede 4 Pitabrød med tunfiskefyld, billede 1 Pitabrød med tunfiskefyld, billede 2 Pitabrød med tunfiskefyld, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
8 pitabrød
 
1 ds.tun i vand
 
1 lilleløg
2 dl.ymer
1 spsk.sød sennep
0.5 tsk.salt
1 tsk.paprika
 klippet dild
 
 strimlet salat
 snittet peberfrugt
 tomatskiver
 
Opskrift:
Hæld væden fra tunen og findel den med en gaffel.

Hak løget ganske fint. Tun, løg, ymer, sennep, salt, paprika og klippet dild røres sammen.

Varm pitabrødene og fyld dem med tunblandingen og fyld efter med strimlet salat, snittet peberfrugt og tomatskiver.





karakterer:
Opskriften er vist 53589 gange,
og udskrevet 1313 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
feta er også lækkert i