Grydemix

Grydemix, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
600 g.skært oksekød
2-3 løg
1-2 gulerødder
1 stk.selleri
1 porre
4-5 kartofler
2 spsk.olie
 salt
 peber
6 dl.bouillon
1 spsk.sojasauce
1 spsk.tomatpuré
 persille
 
Opskrift:
Kødet skæres i terninger. Grønsagerne renses og skæres i tilsvarende stykker Kødet brunes. Løg gulerødder og selleri tilsættes og brunes med, til det har fået lidt farve. Kryderierne tilsættes, og der spædes med bouillon, og retten snurre under låg i knap 1½ time. Kartoffelterninger og porreskiver tilsættes, og retten koges, til alt er mørt. Serveres med et drys hakket persille

Retten kan eventuelt jævnes med maizena udrørt i lidt koldt vand. Sæt worcestersauce på bordet.

Tips:

Som skært oksekød kan bruges bov, tykkam, inderlår, yderlår eller klump.





karakterer:
Opskriften er vist 18726 gange,
og udskrevet 426 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-09-08 15:07:39
Rigitg god ret. En man hurtig kan lave af de forskellige rester man lige har i køleskabet. Jeg brugte resten af noget oksesteg som ikke blev spist og det skal ikke koge ret lang tid. Smagte rigtig godt.