Festlig Farsret
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt : Red : |
|
|
Kød, æg, mel og krydderier røres med vand til en fin fars.
Løgene hakkes, de skrællede æbler skæres i terninger. I et smurt ovnfast fad (1 l) lægges et lag fars, et lag løg og hakket æble, det sidste lag er fars. Der dækkes med baconskiver, gabes midt i ovnen. Ovn: 200° i ca. 45 min. Serveres med Ovnkartofler og salat. |
|
Opskriften er vist 26673 gange,
og udskrevet 761 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer nit - 2005-01-01 01:01:01 måske skulle der stå bager.. et festligt inslag.. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne