Æggekage med grønkål

Æggekage med grønkål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
150 g.frossen hakket grønkål i kugler
1 dl.sødmælk
3 kartofler
1 løg
1 peberfrugt
1 spsk.smør
4 bægrepasteuriserede hele æg uden skal
2 spsk.kartoffelmel
500 g.tomater
 
 
Opskrift:
Varm grønkål op i letmælk. Tag gryden af. Skær kartofler og løg i terninger. Skær peberfrugt i strimler. Steg kartofler og løg i smør ca. 5 min. på en teflonpande. Tilsæt peberfrugt. Pisk æggene med grønkål, mælk, kartoffelmel, 1 tsk. salt og ¼ tsk. peber. Hæld æggemassen ved kartoflerne og steg æggekagen ved jævn varme til æggemassen er stivnet ca. 10 min. Løft lidt i æggekagen, så det flydende kommer ned til bunden.

Pynt æggekagen med tomatskiver, server resten til.

Serveres med Rugbrød og sennep.





karakterer:
Opskriften er vist 16220 gange,
og udskrevet 249 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-12-01 13:17:42
Det lyder super lækkert og sundt! Det er jo op til den enkelte hvor æggene kommer fra. Den her skal da prøves. Grønkål er superfood!!

  -   2005-01-01 01:01:01
hvis at man godt tør spise "rigtige" æg hvor mange skal der så bruges ??

  -   2005-01-01 01:01:01
Jeg troede ikke man kunne få pasteuriserede æg i bæger med skalder