Lam i arsparges

Lam i arsparges, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter i gryde

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1500 g.lammebov eller -bryst
15 dl.vand eller suppe
 salt
1 suppevisk
500 g.aspargessnitter
 
 Sauce:
25 g.margarine
3 spsk.hvedemel
7.5 dl.suppe (aspargeslage og lammekødsuppe)
2 æggeblommer
0.5 dl.piskefløde
 
Opskrift:
Kødet dækkes med kogende vand eller suppe, tilsat salt, koges 10 min. under skumning. Suppevisken tilsættes.

Kødet koges sagte under låg ca. 1½ time, afdampes 15 min. og skæres i passende skiver. Saucen bages sammen. Aspargessnitterne varmes heri.

Saucen legeres med æggeblommer og fløde og smages til. Kødskiverne maskeres med lidt af saucen.

Resten serveres med pillede kartofler eller flutes.





karakterer:
Opskriften er vist 12035 gange,
og udskrevet 217 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu