Lammegryde med champignon og laurbær

Lammegryde med champignon og laurbær, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 pers

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Diverse lammekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : nej

Indsendt af : charthys

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.lammekød
2 mellemstore løg
5 fedhvidløg
400 g.champignon
5 laurbærblade
2 tsk.olie
3 dl.vand
3 dl.mælk
100 g.fed flødeost
0.5 dl.sultana rosiner
1 tsk.karry
 friskkværnet peber
 salt
 lidtmaizena til jævning
 
Opskrift:
Skær løg og hvidløg fint og svits dem i olien.

Skær lammekødet i små fine tern (1x1 cm) og brun det af sammen med løgene. Tilsæt laurbærblade, karry, rosiner og salt og peber efter smag. Når kødet er brunet tilsættes vand og retten simrer ved svag varme under låg i 45 minutter.

Skær champignon i tern og rist dem på en tør, meget varm pande med lidt salt og peber indtil de er ca halv størrelse og lidt gyldne.

Tilsæt mælk, smøreost og champignons til retten og lad den simre videre i yderligere 10 minutter. Jævn retten til en passende konsistens og smag til.

Serveres med ris og evt. et godt flutes.





karakterer:
Opskriften er vist 3200 gange,
og udskrevet 79 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu