Nem og Lækker Tomatsovs
Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Mikkel Borre Indsendt : Red : |
|
|
Hak løg og hvidløg fint og steg dem lyse i olie.
Tilsæt hvidvin og hakkede tomater. Tilsæt basilikum og oregano og bring sovsen i kog. Skru ned for varmen og lad den simre i 30-40 minutter. Tilsæt evt. lidt vand. Spises til spaghetti og andet |
|
Opskriften er vist 6246 gange,
og udskrevet 140 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne