Smørrebrød med sprængt oksebryst

Smørrebrød med sprængt oksebryst, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 stk.

FrokostRet : Frokost - Smørrebrød

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Fryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt :      Red :
Smørrebrød med sprængt oksebryst, billede 4 Smørrebrød med sprængt oksebryst, billede 1 Smørrebrød med sprængt oksebryst, billede 2 Smørrebrød med sprængt oksebryst, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 skiveRugbrød
 smør
 hoved salat
100 g.sprængt oksebryst
 pickles
 høvlet peberrod
 
 Pynt:
 karse
 tomat
 
Opskrift:
Smør rugbrødet og del det i to. Læg skyllet hovedsalat.

Læg skiveskåret sprængt oksebryst på brødet, og herpå pickles og høvlet peberrod.

Pynt af med karse og tomatspringer.





karakterer:
Opskriften er vist 1148 gange,
og udskrevet 24 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu