Zebraculotte som kold carpaccio

Zebraculotte som kold carpaccio, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt af : Henrik

Indsendt :     

Ingredienser:
5-600 g.zebra culotte
1 pakkesliced bacon
2.5 dl.piskefløde
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Vikl zebra culotten, som forinden har fået et lille drys salt og peber, ind i sliced bacon og placér i en bradepande eller ildfast fad.

Smæk ind i ovnen, som er forvarmet til 275 grader (ingen skrivefejl: 275 grader).

Når baconen har fået "den rigtige" farve og er blevet crisp, skrues temperaturen ned på 120 grader, og zebraen steger videre i ca. 30 min, hvorefter den tages ud til afkøling - IKKE i folie blot tildækket af et viskestykke.

Når zebraen er afkølet helt, skæres i bladtynde skiver.

Tips:

Kan med fordel anrettes på en frokosttallerken med pyntesalat og en hindbær/chilikompot eller stærk mango chutney.





karakterer:
Opskriften er vist 3238 gange,
og udskrevet 86 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu