Wienergryde skinketern og paprika
Kilde : Bjørn Kok Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Hvidkålen snittes, gulerødder, kartofler og knoldselleri skrælles og skæres i tern, porrerne skæres i ringe som skylles grundigt.
Bacon ristes i en gryde og tages op. Skinketern ristes i baconfedtet og tages også op, blandes ikke med bacon. Alle grønsagerne svitses godt af i en gryde i olie. Tilsæt skinketern, krydderier og halvdelen af vandet. Koger til grønsagerne er møre 30-40 minutter, tilsæt det sidste vand undervejs evt. mere, gryden må ikke koge tør. Så tilsætte cocktailpølser og det meste af baconen, gem lidt til pynt, og retten koger et par minutter mere til pølserne er varme. Serveres evt. med en klat creme fraiche og friskklippet purløg. |
|
Opskriften er vist 8008 gange,
og udskrevet 181 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne