Lammebov med karrysauce

Lammebov med karrysauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 lammebov
3 løg
2 gulerødder
 en stilk selleri
6 hvidepeberkorn
 salt
 karry
120 g.hvedemel
 
Opskrift:
Det er vigtigt at lammekødet er helt optøet inden stegning, ellers opnår kødet ikke den fulde mørhed. Optøes 24 timer ved stuetemperatur eller 2 dage i køleskab.

Bedste stegetemperatur er 200 °C.
En lammebov med eller uden ben sættes over ilden sammen med 2 løg, 2 gulerødder, en stilk selleri, 6 hvide peberkort og lidt salt. Den koges i ca. 1 time og et kvarter, eller steges i ovnen.

Lad 1 stk. finthakket løg tage farve i 150 g. smeltet smør på en pande, og strø 1 spsk karry på. Drys straks derefter de ca. 120 g. hvedemel over og jævn den siede bouillon dermed.

Server med løse ris.





karakterer:
Opskriften er vist 8830 gange,
og udskrevet 203 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu