Kyllingelår med avocado og rødløg

Kyllingelår med avocado og rødløg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Diverse kylling

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
600 g.frosne kyllingelår
2 fedhvidløg
1 citron saft heraf
1.5 tsk.paprika
2 spsk.Smør
2 spsk.Olie
 Salt
 Peber
4 avocadoer
1 stort rødløg
1 bdt.Persille
 
Opskrift:
Bland de pillede og knuste hvidløgsfed med citronsaften og paprika. Vend de optøede kyllingelår heri og lad dem marinere i ¾ time.

Brun kyllingestykkerne i smør og olie i en gryde. Krydr med salt og peber. Dæmp varmen og lad dem stege sig møre i 35-40 minutter.

Skræl imens avocadoerne og skær dem i små terninger, Bland dem med det pillede grofthakkede rødløg og hakket persille samt citronsaft. Det sidste for at avocadokødet ikke skal blive brunt. Anret kyllingekødet på et fad og fordel avocadoblandingen over.

Groft brød eller løse ris kan serveres til.





karakterer:
Opskriften er vist 3736 gange,
og udskrevet 89 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu