Laksesoufflé med pernodsauce

Laksesoufflé med pernodsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8

HovedretterRet : Hovedretter - Souffle - Soufle

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
300 g.fersk laks u/skind og ben
100 g.sej u/skind og ben
1 spsk.Tomatpure, koncentreret
4 dl.fløde
3 storeæg
 salt
 peber
 lidt cayennepeber
 
 Sauce:
1 dl.hvidvin
2 dl.fiskebouillon
0.5 dl.pernod eller hvid vermouth
2.5 dl.piskefløde
 salt
 peber
 
 Tilbehør:
4 spsk.fintskåret purløg
 nykogte gulerødder
 brød
 
Opskrift:
Blend fiskekødet med tomatpuré, til det er akkurat jævnt. Rør fløde og æg i, og smag til med krydderier. Pensl små portionsforme godt med smeltet smør, og fordel farsen heri. Stil formene i vandbad, og bag dem i en forvarmet ovn på 170° i ca. 40 minutter, til de er hævede og gennembagte. Lad formene stå i ovnen, lige til de skal serveres. Imens souffléerne bages, koges ingredienserne til saucen ind til en passende konsistens. Saucen smages til. Ved serveringen vendes souffléerne ud på varme tallerkner, og saucen hældes over. Drys godt med gulerødder og purløg, og servéres med brød.





karakterer:
Opskriften er vist 16278 gange,
og udskrevet 354 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu