Laks i hvidløgssauce

Laks i hvidløgssauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet med skind

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :     

Ingredienser:
600 g.laksefilét med skind
 Saften fra 1 lime
 Salt
 Peber friskkværnet
3 spsk.olivenolie
3 fedhakket hvidløg
3 spsk.solsikkeolie
1 spsk.frisk koriander finthakket
 
Opskrift:
Dup fisken tør med en køkkenrulle. Limesaften hældes over, salt og peber drysses på og lad filéten trække i marinaden i 30 minutter. Vend den gerne.

Olivenolien opvarmes i en lille gryde ved jævn varme. Hvidløgene kommes i gryden og steges let i 5 minutter, indtil de er gyldne. Gryden holdes varm, og imens varmes solsikkeolien i en stor stegepande. Filéten kommes på panden og steges til den er gylden og gennemstegt. Filéten vendes én gang under stegningen.

Fisken fordeles på 4 opvarmede tallerkner, der hældes en skefuld hvidløg og olie over hver portion. Drysses med koriander og serveres straks.

Hertil kan serveres nykogt pasta.





karakterer:
Opskriften er vist 15683 gange,
og udskrevet 326 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu