Makaronifad med kylling

Makaronifad med kylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Rikke

Indsendt :     

Ingredienser:
4 kyllinge filetter
310 g.makaroni
0.6 dl.olie
1 hakket løg
3 gulerødder (skåret i skiver)
1 pk.bacon i tern
440 g.tomatsuppe
90 g.creme fraiche
185 g.revet ost (gerne cheddar)
 
Opskrift:
Tænd ovnen på 180 grader.
Makaronien koges.
Kyllinge filetterne renses og skæres i tern, derefter brunes de i en gryde.
Løg, gulerødder og bacon tilsættes og det hele steges ved middelvarme i ca. 10 min.
Tilsæt tomatsuppen og bring det i kog, det skal simre i ca. 5 min.
Bland den kogte makaroni og sovsen i et ildfast fad.
Creme fraiche lægges på toppen i klatter man forsigtigt blander ud i retten.
Drys med osten og gratiner i 20 min. eller til den er gylden.

Tips:

mht. tomatsuppen så bruger jeg Heinz på dåse, mængden passer med opskriften. Denne ret er en ret der er til at eksperimentere med, så derfor er mængden også lidt forskellig. Jeg plejer dog at tilpasse mængden af kylling efter hvor mange der skal være til og så tilpasser jeg opskriften efter det.





karakterer:
Opskriften er vist 9165 gange,
og udskrevet 138 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-12-22 10:10:59
Dejlig kyllingeret - nem at lave til mange personer

  -   2011-02-20 17:25:38
Super god....Istedet for gulerødder og løg, bruger jeg en halv bullionterning.....