Zahls Ostesuppe

Zahls Ostesuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseejnet

Indsendt af : Morten Zahl

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
25 g.margarine
2 spsk.hvedemel
2 hønse bouillonterning
1 l.vand
2 pakkerpikantost
2 dl.fløde
0.5 spsk.groft salt
1 fintskåret rød peber
2 porer
1 fedhvidløg
1 lille fintskåret løg
200 g.rejer eller mere hver sin smag!
 Kan også bruges laks eller kylling for den sags skyld!
 
Opskrift:
Margarinen smeltes i en gryde, mel piskes deri, vandet tilsættes samtidig med, at der røres.
Bouillonterningerne tilsættes og varmes op.
Pikantosten, det halve fløde og salt tilsættes og det står nu ved svag varme og simrer i 10 min.
Tilsæt derefter resten af fløden, porer, rød peber, hvidløg og det lille fint skårede løg, og lad det igen simre i 10 min.
5 min inden servering tilsættes rejerne, og retten er færdig.

Tips:

Tilbehør kunne være flutes/hvidløgsbrød og salat.





karakterer:
Opskriften er vist 13983 gange,
og udskrevet 360 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (16 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-01-12 18:11:50
Den smager helt fantastisk, både med rejer og med kylling. Kan helt klart anbefales.