Parpedelle med krydret tomatsovs med chorizo
Indsendt af : Michel Smith Indsendt : Red : |
|
|
Tag en stor gryde, put et par spiseskefulde ekstraolivenolie i, og varm den op. Når olien begynder at blive "tynd" og er nem at fordele i gryden, putter du løg, chorizo, hvidløg samt champignonerne og svitser til det begynder at blive LIDT brunt(pas på hvidløget ikke brænder på).
Hæld hvidvinen i (pas på det sprøjter!) Lad det koge ind til mindre end det halve. Tag gryden af varmen. Når gryden med løg, hvidløg, champignon, chorizo og hvidvin har stået i små 30 sek. hælder du de flåede tomater i og rører rundt. Lad det hele stå og simre i 15-20 minutter. Sæt en gryde over med vand og salt til pastaen. Når sovsen har stået lidt tid så hæld fløden i, samt salt og peber og basilikum. Sæt pastaen over. Hæld pastaen i et dørslag, og hæld det forsigtigt i gryden med sovsen og vend det hele. Gem noget af koge vandet ( cirka 1 dl.) og hæld i sovsen. Til sidst så smid smørret og parmesanosten i og server rygende varm. Tips: Servér med et godt stykke brød lunet i ovnen, evt. lidt mere parmesan hvis man lider dette. |
|
Opskriften er vist 5640 gange,
og udskrevet 130 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne