Italienske kalvekoteletter

Italienske kalvekoteletter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvekoteletter

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :     

Ingredienser:
4 kalvekoteletter
1 æg
40 g.rasp
 salt
 peber
30 g.smør
4 tynde skiver parmaskinke
50 g.reven parmesanost
 
30 g.smør
 
Opskrift:
Bank koteletterne let med flad hånd. Vend dem derefter i sammenpisket æg og til sidst i raspen. krydr med salt og peber og lad dem hvile i 5 min. Varm smørret gyldent på panden og steg koteletterne et par minutter på hver side. Læg en skive skinke på hver og drys den revne parmesanost over. Dryp det smeltede smør over osten, læg låg på panden og lad den stå ved jævn varme ca 4 min, indtil osten er smeltet. Server koteletterne direkte fra den varme pande.





karakterer:
Opskriften er vist 31166 gange,
og udskrevet 620 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-08-18 22:25:47
Salt og peber + andre krydderier man kan lide, SKAL drysses først på det rå kød, inden de evt. vendes i sammenpisket æg og rasp, ellers hænger krydderier ikke ved koteletten, men ender kun i stegesmøret.