Kaviar-mousse
Indsendt af : Yogi Indsendt : Red : |
|
|
Æggene moses med en gaffel, og de øvrige ingredienser på nær husblas og kaviar blandes med æggene.
Husblas udblødes i 10 minutter, og smeltes derefter over vandbad. Rør kaviaren forsigtigt i massen, mens at husblassen afkøler. Når husblassen er tilpas, røres den i. Når husblassen er ligeligt fordelt i hele massen, hældes det i en form foret med madfilm, og det stilles i køleskabet. Tips: God ting at lave dagen i forvejen, da den så når at køle helt ned, samt at smagen sætter sig. Kaviar fåes i forskellige kvaliteter og efterligninger, men vælg den, som du har lyst til. Server skiveskåret med brød og lidt salatblade som pynt. Et par stilke purløg ser flot ud. |
|
Opskriften er vist 16379 gange,
og udskrevet 280 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-01-06 13:39:25 Smager fantastisk med laks og flutes som tilbehør, eller på små stykker toast som petit four :P |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne