Nette-guf
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : |
|
|
Melet og de øvrige ingredienser æltes sammen til en ensartet dej, fedtstoffet skal have sin normale konsistens.
Del dejen i 2 lige store stykker, der rulles ud til pølser, der er ca. 50 cm. lange. Del hvert dejstykke i 20 lige store stykker, der sættes på en smurt plade og trykkes flade med en gaffel dyppet i vand. Pyntes og bages på ovnens midterste rille ved 220 grader C i ca. 9 minutter. Ovnen skal have den rette temperatur fra starten. Løsnes fra pladen inden de bliver kolde. Tips: Man kan også vælge at skære skiverne lidt tykkere ca. dobbelt så tykke og ligge dem ved siden af hinanden i en springform og så lave en kanelsneglskage. Så skal den dog bage i 15 til 20 min. længere. Dette bliver en virkelig lækker og svampet kage der MÅ prøves på trods af de mange kalorier. Bager man de traditionelle kanelsnegle så kan man med fordel bage dem i muffinsforme! Kommentar fra: Kommentar: (Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt) talaa - 0000-00-00 00:00:00 det smager nogen lunde. en 3 jannie - 2007-07-22 17:32:38 det kan spises 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 (1=dårligst, 10=bedst) Brugernes vurdering af denne opskrift:8.9(29 stemmer) Opskriften er vist 1805 gange, og udskrevet 106 gange. |
|
Opskriften er vist 8749 gange,
og udskrevet 216 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Husmoderen der bager meget - 2008-12-10 20:53:05 En dejlig og meget nem opskrift, og så smager den guf-guf. Børnene er også helt vilde med den. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne