Chili con carne 17
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt af : Lene Indsendt : Red : |
|
|
Hak løg og hvidløg.
Svits det i olien eller det smeltede smør i en gryde, til de er pæne gyldne. Kom oksekødet i og svits det med til det er brunt. Lidt efter tilsættes tomatpure, bouillon el. rødvin, samt de hakkede røde chilier. Lad det snurre under låg i 10 minutter, de hvide bønner i tomat tilsættes, samt oregano, salt og peber. Det hele småkoger 10 minutter til, smages til og serveres. Serveres i en dyb tallerken og spises med ske, og godt rustikt brød til. |
|
Opskriften er vist 15133 gange,
og udskrevet 444 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (33 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne