Indisk Kalkunsuppe

Indisk Kalkunsuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SuppeRet : Suppe - FjerkræSupper

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunsmåkød - Kalkuntern

Oprindelsesland : Indien

IndienIndsendt af : Line Grumstrup

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 løg
2-3 fedhvidløg
2 spsk.Karry, stærk
1 ds.flåede tomater
1 ds.ferskner (gem væden)
2 dl.vand
1 bouillonterning (hønse- eller grønsagsbouillon)
0.25 dl.piskefløde
200-250 g.kalkunkød i tern
1 ds.bambusskud
 salt
 peber
 olie
 evt.kinakål
 
Opskrift:
Svits løg, hvidløg, kalkunkød og karry i olie i en gryde. Tilsæt tomater, vand, bouillon og væden fra fersknerne. Lad det koge i 10 min. Tilsæt derefter fløden og lad simre i 5 min. Fersknerne skæres i tern og kommes i sammen med bambusskud og evt. kinakål. Smag til med salt og peber.

Tips:

Serveres med noget godt brød.





karakterer:
Opskriften er vist 15135 gange,
og udskrevet 408 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (23 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-01-27 23:13:23
bryder mig ikke om bambusskud. hvad kan man bruge i stedet?

  -   2007-02-07 10:56:25
Med en dl. vand i stedet for to, er suppen så tyk at den nemt kan bruges til ris. Uhmm.