Koteletter i champinongsauce

Koteletter i champinongsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     
Koteletter i champinongsauce, billede 4 Koteletter i champinongsauce, billede 1 Koteletter i champinongsauce, billede 2 Koteletter i champinongsauce, billede 3
Fotograf: Jytte  

Ingredienser:
4 svinekoteletter
 hvedemel eller rasp
 Salt
 Peber
 Paprika
2 dl.fløde
2 dl.Kartoffelvand eller bouillon
 Maizena majsstivelse
 
Opskrift:
Champignon renses og skæres i kvarte og steges til de er gyldne. Tages af panden. Koteletterne vendes i mel eller rasp, krydderes med salt, peber og paprika og steges i lidt olie.

Koteletterne holdes varme i ovnen.

Panden koges af med lidt kartoffelvand eller Bouillon. Fløde tilsættes og saucen koges igennem. Jævnes med maizena og smages til med salt.
Champignon puttes i saucen og varmes op. Saucen hældes over koteletterne.

Tips:

Serveres med kartoffelmos og grønsager





karakterer:
Opskriften er vist 37940 gange,
og udskrevet 1263 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (31 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-01-02 13:37:34
Utrolig nemt at lave. jeg laver aldrig mad men det her smagte sku godt. et forslag. jeg presede 2 fed hvidløg og blande sammen med rapsen.

  -   2009-03-24 11:06:03
Jeg brugte 250 g champignon. Til sauce tilsatte jeg: 1/4 griseboullionterning og 1/4 tsk. aromat. Grøntsagsblandingen blev stegt på en pande og tilsat lidt salt, peber og salvie.

  -   2008-11-21 09:16:53
fantastisk god ret -nem og hurtigt at lave

  -   2005-01-01 01:01:01
Hvor mange champignons?