Koteletter i champinongsauce
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Indsendt : |
Fotograf: Jytte |
|
Champignon renses og skæres i kvarte og steges til de er gyldne. Tages af panden.
Koteletterne vendes i mel eller rasp, krydderes med salt, peber og paprika og steges i lidt olie.
Koteletterne holdes varme i ovnen. Panden koges af med lidt kartoffelvand eller Bouillon. Fløde tilsættes og saucen koges igennem. Jævnes med maizena og smages til med salt. Champignon puttes i saucen og varmes op. Saucen hældes over koteletterne. Tips: Serveres med kartoffelmos og grønsager |
|
Opskriften er vist 37940 gange,
og udskrevet 1263 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (31 stemmer) |
|
Kommentarer lars roger - 2010-01-02 13:37:34 Utrolig nemt at lave. jeg laver aldrig mad men det her smagte sku godt. et forslag. jeg presede 2 fed hvidløg og blande sammen med rapsen. Sonja - 2009-03-24 11:06:03 Jeg brugte 250 g champignon. Til sauce tilsatte jeg: 1/4 griseboullionterning og 1/4 tsk. aromat. Grøntsagsblandingen blev stegt på en pande og tilsat lidt salt, peber og salvie. spinga - 2008-11-21 09:16:53 fantastisk god ret -nem og hurtigt at lave Bager - 2005-01-01 01:01:01 Hvor mange champignons? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne