Stegt perlehøne a la Mornington

Stegt perlehøne a la Mornington, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Perlehøne - Perlehøne hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 perlehøner
1 helt hvidløg
1 grofthakket skalotteløg
60 g.gedeost
1 citron
 olivenolie
20 g.smør
200 g.kernefri vindruer
1 dl.hvidvin
100 g.pinjekerner
200 g.friske spinatblade
 
Opskrift:
Løsn skindet på perlehønerne. Hæld hvidløgsfeddene fra 1 helt hvidløg i et ovnfast fad og tilsæt 1 helt hakket skalotteløg. Drys frisk rosmarin over. Gedeosten blandes i en skål sammen med skallen og saften fra 1 citron. Hæld 1 spsk olivenolie ved og rør sammen. Krydr med salt og peber. Skær vingerne fra perlehønerne og læg dem på stegepanden med hvidløg/skalotteløg. Kom gedeosten ind under skindet på perlehønerne og bind dem med kødsnor. Læg dem ovenpå krydderierne i det ovnfaste fad og fordel de 20 gram smør over perlehønerne. Sæt fadet i ovnen i ca 45 minutter. Når halvdelen af tiden er gået tilsættes de kernefri vindruer som bages med til retten er færdig. Brug væden fra det ovnfaste fad til at lave en sauce af. Hæld det op i en gryde og tilsæt 1 dl hvidvin. Lad det koge hurtigt igennem. Rist pinjekernene på en tør pande - de må ikke tage farve! Kom spinatbladene ved, ryst panden og tag den af varmen. Server perlehønen med spinatsalat og sauce.





karakterer:
Opskriften er vist 9732 gange,
og udskrevet 189 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-02-11 19:25:47
Er der ikke noget galt her, eller er det kun mig? "Skær vingene fra perlehønen og læg dem på stegepanden med hvidløg/skalotteløg".Og hva så? Hvidløgen og skalotteløgen ligger ju allerede i det ovnfaste fad? Hvad skal jeg lave med vingerne på en stegepande? Synes nok der mangler et eller andet.