Vildandebryst med rodfrugter (fedtfattig)

Vildandebryst med rodfrugter (fedtfattig), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svømmefugle - Gråand - Vildand - moseand

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Vild-andebryst:
2 vildænder
 persille
4 dl.sky
3 dl.skummet mælk
 maizena majsstivelse
 
 Rodfrugter:
0.25 knoldselleri
1 skorzonerrod
2 jordskokker
1 pastinak eller persillerod
1-2 gulerødder
 smør
 timian
 
Opskrift:
Vild-andebryst:
Lårene skæres fra skindet flåes af. De brunes i en gryde.
Sky, skummet mælk og persille tilsættes og dette simrer ved svag varme i ca. 1 time, eller til lårene er møre. Tag lårene op.
Tilsæt madkulør og stil sovsen til afkøling i køleskabet. Nu er det rimeligt nemt at skumme fedet fra.
Saucen sovsen varmes op og jævnes med maizena mel, og smages til med salt og peber.

Andebrysterne skæres fra, og skindet flåes af. Andebrysterne brunes på begge sider og krydres med salt og peber. Andebrysterne steges færdige i ovnen, ved 215 grader C i ca. 8 minutter, lige før servering.

Rodfrugter:
Rodfrugterne skrælles og skæres i små tern. Rodfrugtternene sauteres på en fedtfri pamde, uden at brune tilsæt evt. lidt vand sammen med timian,

Tips:

Anretning:

Rodfrugterne lægges i bunden af varme tallerkener. Brysterne skæres i tynde skiver og lægges omkring.
Retten serveres eventuelt sammen med råstegte kartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 36599 gange,
og udskrevet 812 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-11-29 09:07:08
det ser spændene ud den skal prøves