Stegt kanin

Stegt kanin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gnavere - Kanin

Ukendt oprindelseslandKilde : Kaninbjerget.dk

Indsendt :     

Ingredienser:
1 renset kanin på 1½ kg
50 g.margarine
2-3 løg delte i kvarte
2 skivedegulerødder
2 skivedeporrer
4-5 flåede tomater
 salt
 peber
2 fedhvidløg
2 dl.halvtør hvidvin
1 dl.bouillon
 buket af persille 1 laurbærblad og et par stilke timian
 
Opskrift:
Skyl kaninen og del den i portionsstykker. Lad margarinen blive gyldent i en gryde og brun kaninstykkerne på alle sider. Tag kødet op og kom løg, gulerødder og porrer i gryden. Lad det snurre sig gyldent. Læg kaninstykkerne tilbage i gryden på grønsagerne og hæld tomaterne ved. Drys med salt, peber og knuste hvidløgsfed. Hæls bouillon og vin i sammen med krydderurtebuketten, bundet sammen med bomuldsgarn. Læg låg på gryden, og lad retten stege ved svag varme til alt er mørt ca. 1¼ time. Løse ris og/eller flûte er godt tilbehør.





karakterer:
Opskriften er vist 17954 gange,
og udskrevet 355 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-03-16 11:48:48
Dette er en opskrift på kaningryde - ikke stegt kanin