Kanin i hvidvin med ristede champignoner

Kanin i hvidvin med ristede champignoner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gnavere - Kanin

Ukendt oprindelseslandKilde : Kaninbjerget.dk

Indsendt :     

Ingredienser:
1500 g.kanin
 salt
 peber
4 spsk.smør
1 spsk.(olivenolie
1 spsk.hvedemel
5 dl.tør hvidvin
5 spsk.tomatpuré
2 fedhvidløg (kan undlades)
 
 1 krydderbuket:
3-4 stilke persille
2 kvistetimian
1-2 laurbærblade
 
125 g.champignoner
2 spsk.smør
 
Opskrift:
Partér kaninen i passende stykker. Krydres med salt og peber. Brun kødstykkerne i en blanding af smør og olie i en stegegryde. Drys mel over og lad det brune med. Hæld hvidvinen og bouillonen over. Kødet skal blot lige være dækket. Tilsæt tomatpuré, evt., hvidløg og krydderbuketten. Læg låg på og lad det snurre ca. 20 min. Sæt derpå retten i ovnen ca.1 time ved 175 grader. De rengjorte champignoner ristes i gyldent smør. Bland dem i retten de sidste 10 min. af stegetiden. Fjern krydderbuketten. Jævn evt. saucen. Serveres med lune flutes eller løse ris. En særdeles velsmagende ret, som mange sætter stor pris på.





karakterer:
Opskriften er vist 8499 gange,
og udskrevet 329 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu