Vanillepocherede æbler med Marsalacreme
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt : Red : |
|
|
Vaniljestangen flækkes og vaniljekornene skrabes ud. Vaniljestang, -korn, vand og sukker kommes i en gryde og lagen koges op. Æblebåde kommes i lagen og koges næsten møre (ca. 5 min). Æblemassen køles af. Marsalacreme: 125 g ricottaost 1½ spsk Marsala (italiensk hedvin) 1 spsk flormelis Ricottaosten røres med Marsala og smages til med flormelis. Nybagte vafler eller pandekager anrettes med æbler og kold Marsalacreme.
Tips: Serveres til vafler eller pandekager |
|
Opskriften er vist 8110 gange,
og udskrevet 128 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne