Tomatrispilav

Tomatrispilav, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Ris Tilbehør

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Ris

Oprindelsesland : Tyrkiet

TyrkietIndsendt :     

Ingredienser:
50 g.margarine
1 løg skåret i tynde skiver
1 ds.flåede tomater
1 fedhvidløg
0.5 tsk.tørret basilikum
3 tsk.persille
1 tsk.salt
0.5 tsk.peber friskkværnet
350 g.langkornet ris
9 dl.vand
2 bouillonterninger
 
Opskrift:
Smelt margarinen i en stor gryde. Tilsat løgskiverne og lad det stege i 5-10 min indtil de er bløde, men ikke brune.

Tilsæt tomat, hvidløg, basilikum, persille, salt og peber og lad det stege i 3-4 min, der omrøres hyppigt.

Tilsæt risene og bland det godt. Tilsæt vand og bouillon-terningerne og lad det hele koge kraftigt i ca. 3 min. Skru ned for blusset, kom låg over og lad det simre i ca. 15-20 min indtil væden er blevet absorberet.

Skru ned for varmen, fjern låget, kom et viskestykke over og læg låget på igen. Lad pilaffen hvile i 10-15 minutter, hæld over i en skål, rør op i risen med en langgrenet gaffel og server.





karakterer:
Opskriften er vist 8971 gange,
og udskrevet 180 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-12-29 20:39:09
Man skal nok putte hvidløget i til sidst, ellers kan man ikke smage det, for smagen forsvinder